måndag 4 juli 2011

Coldplay

Som sagt, SEMESTERN är här!! Efterlängtat, äntligen!

Mycket har redan hunnits med på några intensiva dagar. Det började med en snabbvisit till Götebörg (redan innan semstern kommit igång) med några VIK Damer. Vi börjar med att ge alla en liten introduktion av dessa fina människor:

Nataly San Juan: Lagkapten och Mamma i gänget. Hon agerar som om hon redan hade 4 barn att handskas med hemma. Så vi kände oss trygga från starten 07.30, till målgång 05.00. Att hon även somnade (trots att jag ansvarade för körningen..) på vägen hem, talar väl också sitt tydliga språk.

Tove Laster: Citatmaskin numero uno! Inte alltid så kloka, men ack så förbannat roliga! Den stora höjdpunkten är det ju såklart den hyfsat ny-ihoplappade (läs nån tidigare artikel..) Tove som står för. Två skämt tillhandahålles från hennes mun. Det är absoluta världsklass (eller inte..). Tror bara det är detta energiknippe som kan görat roligt. Ni får ett smakprov.

"Två röda äpplen hänger och dinglar i ett träd. Helt plötsligt ramlar det ena ner. Då utbrister det andra äpplet: Moooget!! (det sjuka är att tjejen lyckades göra detta roligt!)

Amanda Lindvall: Spontanitet va inte hennes starka sida, men sepåfan! Och vilket gäng hon fixade fram! Inte nog med detta, ska hon och jag tydligen se ut som syskon (?!). Vem vet i denna värld? Annars en oerhört fin människa, med en stil i partitet med min egen. Vet när man ska va seriös, samtidigt som shaket aldrig står mer än ett stenkast iväg!

Lina Stenholt: Glad och sprallig alkoholmissbrukare (neejdå, sköj..) med det eviga smilet. Speciellt headbangen till The Ark gillas starkt. Att hon även fixade gratis hamburgare (då snackar vi 4 burgare, plus dricka) till oss, ska ju inte slås av för hackor. Mycket bra, se och lär!

Dom fem musketörerna.
Göteborg, och Where The Action Is, besöktes alltså. Huvudsyftet va såklart Coldplay, men knappa dussinet förband va ju tvungna att höras innan. Däribland sköna The Ark, Daniel Adams-Ray, Paolo Nutini och Glas Vegas. Tycker att vi släpper snacket och lyssnar på några robust sköna låtar från festivalen:

Kung, "Yellow"! Vilken start alltså.

"Viva la Vida" är inte mkt sämre!

En liten trudilutt från Paolo Nutinis "New Shoes" också, jippie!

Nu orkar varken jag eller ni med mer av mitt tjat med videos (ingen har ens försökt lyssnat på dom, sorgligt nog..). Annars har det hunnit ske både det ena och det andra, här, i gurkstaden! Cityfestivalen med The Ark som stor show gav mersmak, kan man lugnt påstå.

Det är ungefär detta som händer utanför fotbollen, under uppehållet. Om ni har tur slipper ni läsa nåt i bloggen på några dagar. Jag och några V-I-K:are drar imorgon lite spontant ner till Öland (inte bara lite spontant.. Oliwer kom på alltsammans under lunchen idag!). på en långweekend. Kommer bli awesome :)

Ps. Tappade i helgen en av mina stortånaglar (ni som känner mej, vet att dom har sett för jävliga ut...). Inom en timme tappar jag "ring"tånageln också! Hur sjukt är inte detta, vilket ögonblick.. Mitt livs ögonblick....

Hörrenini, vi hörs om en vecka eller så! Peace bros.

2 kommentarer:

  1. nejfan putte en ide! skriv presentationer om vik tjejerna det är grymt intressant! jippiii ! satsa mer på herrlaget ist! sopa! KLINTON 4 PRESIDENT!!!!

    SvaraRadera
  2. And he was a rettard (ska uttalas med två tt): Hahaha! Aa men fortsätt läs min blogg gubben, do it! Sista meningen gör du bra ändå, men han har fan redan fått ett helt inlägg... Men Klinton, du kan ju få ta över den här bloggen annars!!! Tror det skulle bli skitbra.. Säger vi så då?!

    SvaraRadera