söndag 31 juli 2011

Mario Kart

Peter Fredén har nyligen krönts till konung i VIK Fotboll (eller i varje fall enligt mej..). Varför, varför?! ropar några tv-spelsfreak till barn nyfiket. Jo, han har äntligen hittat dragläget i kortet och köpt sej ett Nintendo Wii (precis som undertecknad gjorde för två år sen.. In i matchen gubben..). Men fan va kul man kan ha med två kontroller (inklusive rattar), en spelkonsoll, ett jävla bra humör (med tillslag av viss aggression) och ett Mario Kart, så klart!!! (bjussar på det rimmet..)


Fläkten i Wiiet har gått på högvarv, samtidigt som Karten har stått på schemat under dom senaste dagarna. Inte fan vågar man annat när det går en mördare lös ute på Hästhovsgatan. Skippar helst att bli stabbad, så håller mej inomhus. Galningar till idioter..

Skulle kunna bli en "jävla bra fest" om alla vikare gav det en verklig chans. Om inte annat kan massa cash dras in på en kväll! Tycker, for real, att vi borde dra ihop en Kart-kväll i samma stil som vi levererar en Fifa-kväll. Det här kan bli en större succé än VSK:s första säsong i Superettan!!! Det kan jag åtminstone lova...

Nu vann dom ju idag, så grattis! Men att slänga iväg St Cyr, hänger jag inte med på. Med ett mål och en assist kontrar han ner VSK-styrelsen. Personligen tyckte jag även att han va en av dom mest framträdande senaste hemmamatchen, mot Qviding. Att dom grönvita försöker få bort Daniel Andersson är däremot helt rätt! Vill inte se honom mer (kul om han kommer till oss nu...).

Oscar Pehrsson gör annars ett fantastiskt bra jobb som bloggare. Inläggen bara flödar in, lite i jämförelse med grattningarna folk får på Facebook när man fyller år... Nej, men en likhet finns faktiskt. Dom är lika ensidiga! (3000 pix i månaden för det, puuuuh. Då blir till och med en gratisbloggare som mej lite tårögd..).

"Thank you very much for listening", som jag precis hör Michael Poulsen i Volbeat sjunga i sista versen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar