torsdag 29 september 2011

Young Boys > Gamlingar

Man fattar nog inte hur mkt man sitter framför Facebook nuförtiden alltså. Inslukad, måste vara det rätta ordet. Tiden bara forsar ifrån en, när man läser alla meningslösa statusuppdateringar. Men jag säger som "Entertainment Weekly": "Hur i all världen har vi spionerat på våra ex, kommit ihåg alla våra medarbetares födelsedagar, stört våra vänner och spelat konstiga spel innan Facebook fanns?". Men fan alltså.. Dags att försöka bojkotta Face ett tag, för att få tillbaka livsglädjen (nejdå, så farligt är det inte denna gången heller..). Räknar dock med att man sitter framför den där förbannade sidan imorgon kväll också. Tametusan!

På tal om Facebook. Det börjar bli dags att starta någonting eget inom en snar framtid. (The)Facebook är ju bara värderat till ynka 41 miljarder.. USD!

Igår på träningen krossade ynglingarna (än en gång...) dom gamla i spelet fem mot fem. Young boys for presidents!! Så man fick pjucksen slickade ut till kanterna och infettade likt en drypande oljestekt burgare. Perfecto! Startelvan = junisar.

Som ni säkert vet så har vi nu klarat kontraktet i division 2 Norra Svealand (oväntat att ni inte visste det heller... VIK får kungligt med utrymme i press! Värda lite mer iaf). Det tar Mr Anonym upp i ett inlägg på VIK Fotbolls hemsida. Läs här. Så jag släpper det. Skönt i vilket fall. Dock blev ju inte denna säsong som vi tänkt oss. Men det får vi tjattra mer om i säsongsavslutningsinlägget (ojoj, mkt ord i samma ord..).

Nu över till det jag kom hit för. Upptåget fortsätter. Hör, se och njut såklart!


Ps. Faaaan va kul det är att spela Super Mario Bros. Kungligt spel. Ska försöka få ihop en Mariokväll med vikarna (dock är alla skittråkiga som inte vill spela sånt "tjafs"... Phille och Pete kan man alltid lita på!!!)

1 kommentar:

  1. krossade igen? Vet att de vart några matcher och ingen kross innan dock en seger.. Gamlingarna har kört över de gnälliga små glinen senaste 3 mötena på träning.. keep on the good work.

    SvaraRadera