söndag 28 augusti 2011

United med Young

Oscar Pistorius, vilket fenomen! Jag får rysningar både var och varannan stans. Jag älskar när man kan överbevisa andra människor, precis som Oscar lyckades med dagen till ära. Utan att äga ett par hela ben (endast ner till knäna) lubbar han in som trea i försöksheaten på 400 meter i ett VM. Det är stort! Det är något utöver det vanliga (låter fjantigt, men det finns faktiskt inte ord för det..). Se och njut!


United vann idag. Oj nej, förlåt! Vi börjar om..

United förnedrade och förudmjukade en av favoriterna som brukar tampas om PL-titeln! Kort och koncist. Se och njut! Ps. Ashley Young, gamla Villa-liraren gjorde två identiska (likväl som snygga!!) kassar idag. God bless you man!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article13538786.ab

Sen måste jag få gratta VSK:s unga keeper Daniel Svensson till platsen i P19-landslaget! Tyvärr fick inte dom grönvita med sej tre poäng från hemmamötet med Öster. Men man va absolut det bättre laget! Se och njut! (okej, en video från den gamla goda tiden.. Erik Biselius la upp den på Face, som den VSK-huligan han alltid har varit)

Imorgon är det dags att ta revansch på Strömsberg för vår del. Vi behöver verkligen tre pinnar med oss för att leva vidare. Som Gisan sa, om inte annat för att vara bästa Div. 2-laget i stan! Se och njut! (imorgon..)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar