torsdag 16 juni 2011

Studenten 10/6-11

Tog sej ner efter träningen (en bra sådan för att tillbringas på en sån sopig bana.. Fick ju tydligen inte beträda A-plan, trots att den ser ut som frössåkers greenar) för att handla lite. Skulle enbart ha tandkräm (tänkte att det kunde va mysigt att borsta tänderna nån gång. Fick ju klippa upp tuben igårkväll för att få ut nåt...).

På Coop (eller inte fan vet jag va alla affärer heter..) ser man massa skit som "skulle behövas". Cashewnötter blev ett impulsköp som heter duga. Kortet fick gå på högvarv (skulle ha cyklat till andra Coop.. Äh vi säger stora affären).

När man pumpat hela vägen hem (säkert en 150 meter) och packat ur all skit. Vad händer om inte.... Vi håller på det... Tandkrämen är spårlöst försvunnen! Jippie! Kvarglömd på "lilla affären". Jag slutas aldrig förvånas av mej själv alltså, suck! (kom inte nära mej under morgondagen, iallfall inte min mun..)

Nu över till det här herrans studentinlägget. Folk verkar tro att det blir värsta grejen (hoppet är iofs det sista som sviker människan, i andra fall det första..).

Som sagt hade vi två examenstonåringar (Oooops Gabbe..) i laget. Alltså Gabbe Medina och Dennis Olssón. Som dom skulle få härja alltså. Tänkte dra igenom ett vackert bildspel från fredagen den 10 juni 2011. Länge sen vi hade Bildextra!! Och länge leve Studenten!

Här kommer lite Gabbe-extra, som den "vuxna" "människa" (läs: djur) han numera kan träda i ledet som:

Utklädnadsshowen!

Stolt Medina har iaf klarat godkänt i Ma, Eng och Sv (mer vet man inte..)

Mer bilder har jag inte att skylta med.. Nu över till den stora människa (förvåningen avtar aldrig, vi snackar hjärta guys, Hjärtat!) och lika mycket vännen, Dennis Olssón (jaa, jag skriver detta trots att jag har bjudit dej på både det ena och det andra.. Samtidigt som man knappt får låna dina shorts, för dom kanske spricker. Så musk(el)ulös är jag väl ändå inte?!..). Here we go:

Captenos, säg walla!

Riktig heting i mitten! (Eller..). Singel och sökande har jag hört. Försten att krypa till korset får honom! Vem vill inte ha en sån mastodont karl?! Good luck! Till vänster: Peter med iphone-väskan-runt-halsen. Höger: Mr Me.

På studentmottagningen fanns det käk i stora lass (tror Herr Östlund va den som njöt mest, trots träning en timme senare...)

Jocke, Davve och Phille glassar sönder!

Poolen kom till användning, och som den gjorde det!!! Visst, Dentz?!

Några gamla goda face! Längst till vänster numera Franke-pajas, Pontus Bodin (kul och se mannen igen!). Sen Calle. Ett annat gammalt gott ansikte, Wahlströms son, som nuförtiden lirar på Hubbovallen med Tillberga (också skoj att träffa). I mörkblått, gamla återvändande USA-proffset, Spinnars! För att inte missa nån, Modde, Peter och Jimmy.

Hur som helst kikar dom i en scrapbook som "menvafannyadojjor" fick i studentpresent, där hela hans liv är inristat. Här kmr some pics från det:


James Fjong in action

Gulle!

<3

Sämst på allt..

Bajentattare

Mr Schteek

Nejmen, lycka till i livet grabbar. Kommer säkert gå skitbra....

1 kommentar: