onsdag 18 maj 2011

Årets scoop

VLT - Hur fan kan jag prenumerera på er jävla försök till pappersblaska?! Från och med imorgon använder jag upplagan som skithuspapper. Skit ska skit ha!! Nejni, nu har ni gått för långt. Pang på rödbetan bara! Drar igång bilskrället (årets modell, Lamborghini Sesto Elémento), krånglar i ettan, gasen pressas ner (som en apelsin i Brämhultsverkstan..), kopplingen släpps upp och sviiiiiiiisch!! Så va vi igång:

Nyuppfunne (efter 3 år på marknaden är han tillbaka större och vackrare än någonsin) spel- och bloggarlegendaren har börjat få lite ordning på seglet i cyberriket. Han har blivit den journalist jag som barn knappt kunnat drömma om. Förutom bloggare, fotbollsspelare, högstadielärare (ojojoj.. grattis barn!), bicacleta-maskin, mål(torke)kung och pinne-uttjatare (läs hans fucking blogg vetja), har han nu också blivit Västerås älskade frilansare. Fast utan betalning, eller ens en omnämning eller lite cred. Han har fan inte ens fått ett förlåt, helt sinnessjukt!

Jag pratar om denna artikel. Knappt så fanskapet till skribent ska få en länk... Men va gör man inte för en lagpolare!


Jag lider verkligen med dej, Menhal. Efter ett sånt tappert slit som du la ner, och som du luskade som den mästerdetektiv du är. Sherlock Holmes, släng dej i väggen! Mästerdetektiv Blomqvist, du är knappt ens en Blomqvist i jämförelse med vår egen förstklassiga privatspanare. Du är fan värd ett bättre öde efter den här pajkastningen (åt ditt håll bara.. Eller nu kanske kontringen är funnen!) Mehiiii.

Läs om Menhals egen artikel här. Den som han kom ut med minst ett dygn före VLT:s utsände. Allt handlar alltså om att Syrianska håller på att fluffar fram en ny tränare. Den som lever får se vem den lycklige (??) blir.. Inte blev Menhal ett dugg lyckligare iallafall. Men han är professionell nog att lugnt och sansat skriva ett inlägg, "Dagens journalister", där han tar upp skillnad på journalister från dåtid till dagsläget (läs istället, pallar ej förklara..). Hur som, så skriver han ett korrekt inlägg utan smutskastning eller nån skit. Så jag känner att jag får stå upp för honom och trycka fram allt han inte vågar/vill/kan/känner för... Broes before hoes, yeah right?!

Så, Anders Öhlin, dra åt helvete! Du kan ju iallafall be om ursäkt för vad du har gjort!! Det är väl det minsta en skitstövel kan göra (låter som vi skulle ha firat guldbröllop, om det inte vore för separationen..). Det finns oskrivna regler här i världen (du kanske ser dom just som oskrivna, eller?). Säger som lagets blivande säljare, Peter och Jocke. "En muntlig överenskommelse är minst lika trovärdig och sann som en skriftlig!" En notis i artikeln om att du tog årets scoop från Menhals blogg är väl inte alltför mycket begärt. Eller satt du också på Syryoyes match och såg sportchef Zeki snacka med ett nytt ansikte?! Okej... Tror inte det va!

Ps. Kevin, du gör iallafall ett alldeles utmärkt jobb på tidningen. Ta över hela skiten, så kanske det kan bli nån ordning på skriverierna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar