söndag 22 maj 2011

Mascara, nya modet!

VIK - Sandviken 0-4

Menhal Muqdisi gungar fram.

Patrik Östlund believes he can fly!

Gabriel Medina agerar försvarare?!

Peter Fredén på efterhak

Karwan Zarifnejad aka Ara Abrahamian

Det räcker så va.. Inga kommentarer. Pinsamt. Skämmigt. Sorgligt. Glädje. Så jävla trist.. Speciellt efter vi (jag..) har gått ut i tidningen samma dag och sagt att vi rullar boll i år. Vi är så mycket bättre. Vi vill någonting med fotbollen. Vi är grymt bättre tekniskt. Vi har ett helt annat tänk. Vi ska bli ett topplag. Men framförallt ska vi fortsätta vår fantastiska bortasuccé på hemmaplan.

Känns ungefär som du vaknar en morgon. Usch va utvilad man kan vara. Rullar upp i lugn och ro, micrar igång gröten samtidigt som du ställer dej i duschen och nynnar på en liten melodi "..spelar Pappas skiva ifrån 69, dom sjunger "hmmm hmmm hmm".. (frågan är va dom sjunger i den jävla låten.. Maggio, answer please?!). Jaja, man har hur gått om tid på sej som helst. Allt är frid och fröjd. Man öppnar porten....

Se där, regnet öser ner.. (shortsen å linnet fladdrar och dryper väta..). Sätter sej på hojjen.. Punka!

Här är vi nu på vår färd genom himlavalvet med VIK Fotboll. Vi bestämmer själva hur vi reagerar, vilka känslor vi tar in, bär med oss och lämnar kvar ute. Det är VI(K) som påverkar hur den långa resan fortsätter. Nu måste vi visa psyke och kärlek till klubben. Inställning. Det här va ju ingenting. Let´s do this!

Ps. Träffade en av mina bloggkonkurrenter på vårt hak, Spicy, under helgen (fast dom verkar ha lagt ner det.. Bloggen. Va kanske inte så kul som dom trodde..). Hur som helst, CN, hade du mascara på ögonfransarna?! Kanske jag som blivit gammalmodig. Men okej, ska överväga om man ska börja kanske!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar