tisdag 24 maj 2011

Fritidsledare?

Himmelsk sköj träning idag (kan ju handla om att jag är barnschliiiiit förtjust i barn... Tolka mej rätt!!). VIK:s pojkar födda 02 gosade vi runt med på planen. Va ju jävligt kul att leka farsa för nån timme (seriöst alltså..). Har på senare tid (iallafall senaste två timmarna!) funderat starkt på att bli fritidsledare eller liknande. Då får man leka av sej lite barnaleklust som inte riktigt velat ramla av på resans väg. Man kanske ska lägga ner fotbollskarriären som försliten, allt mer åldrande och till känna underpresterande 19-åring, för att lägga all sin energi och hela sin verksamhet (tänk alla träningarstimmar, alla gympass och allt ätande..) på ett gäng unga, sköna, spralliga framtidsnamn som älskar (eller föräldrarna älskar iallafall..) att springa och sparka på en rund boll. Tål att tänkas på.. Om man ska bli tränare kanske!?

Hade räknat med att super(?)-Järnet skulle ha skickat över lite frätschiga bilder, som han tog på träningen.. Men det får väl tyvärr komma en annan dag!!

Kul va iallafall att vissa till och med fick skriva autografer, när vi tränat klart tillsammans med 11-årsgrabsen. Själv fick man ett "Är du Östlund?", så boysen har koll! (går väl inte in på vad kommentaren till svaret blev..)

Tack Jernberg.. Men detta va det bästa jag kunde hitta! Njut av grabbarna.... (börja med att ta av er farmors hyper-brillor, så kanske man ser liiiite

Allt som annars har inte mycket hänt en dag som denna. Tryckte en kebab på Ibbes med KJ och Peder (alla bosnier får sej förhoppningsvis ett gott skratt!) alldeles nyligen.. Två timmar sedan i och för sej. Tilläggas bör att jag tog en kebabsallad. Har ju trots allt tänkt bli nya Sandhagen (liknelse till tatuera sej) nästa månad. Så lite tankar glider, trots suget efter käk, ner på figuren och kaggen.

Ps. Jimmy "Thefuckingman" Jansson drog nyligen (typ 2-3 veckor sen dock) in en sjuling. Kaaaatsching, över 5 lök rikare! Det är bara att knäa för honom och bjussa på ett "Hallelujah!!". Kul att han kunde visa lite medmänsklighet.. men sånt är livet!

Ps.2. VSK Fotboll (nej curling...) fick med sej en poäng igår också. Trenden är ju halvt på uppåtgående, jättetrevligt.. Men ännu en skada i truppen! Grönvall bröt (kort sagt) tydligen foten. Frågan ligger i om träningsdosen har varit för hög, utan tillgång till den förberedelse som krävs. Eller är denna förklaring så pass enkel att Grönis bara tränat på lika bra som tidigare år....

Ps.3. Imorgon är vi träningslediga. Så då ska det avnjutas en tacobuffé är det tänkt! Nu ska sängen avnjutas!

Håll utkik på bloggen den närmsta tiden. Tänkte att lite special-edition ska läggas upp. Då snackar vi inte nåt fjuttigt litet skit, utan jag ska försöka slå på stort! Tävling.. nåt annat härligt? Men det kommer mer angående detta om ett tag (har ingen aning om när, men under veckan, nästa vecka kanske..) Who knows?

Puss och kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar